14 dagen bedenktermijn
Toch niet tevreden met je aankoop? Bij OSQcycling kun je binnen 14 dagen na de factuurdatum een product gewoon retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de originele verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Beschadigde artikelen kunnen we helaas niet retour nemen. Twijfel je of jouw product nog geretourneerd kan worden? Neem dan eerst even contact op met ons op.

wielerkleding ruilen

Maat toch niet goed? Ruilen is, mits voorradig, mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Stuur ons even een mailtje op info@osqcycling.nl en stuur vervolgens het te ruilen shirt naar onderstaand adres (eigen kosten). Zodra we de wielerkleding binnen hebben sturen we je kosteloos de vervangende maat.

Retour procedure
Stap 1: Zorg dat de bestelling weer ongebruikt in de originele verpakking wordt gedaan.
Stap 2: Mail ons dat je de bestelling retour stuurt (info@osqcycling.nl), dan kunnen wij dit doorvoeren in het systeem.
Stap 3: Het verschuldigde bedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort op je rekening.

Retourneren kan naar:
OSQcycling
Zandzwaluw 27
5658 AS  Eindhoven
Nederland

Kosten
De portokosten voor het retourneren van producten zijn voor eigen rekening. Wanneer de retour het resultaat is van een vergissing aan onze zijde, nemen wij vanzelfsprekend de kosten op ons. Als je een volledige bestelling retourneert, ontvang je het volledige aankoopbedrag van de producten retour. Indien je niet de volledige bestelling retourneert ontvang je alleen het aankoopbedrag van het geretourneerde product retour.

Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling. Let er wel op dat je de was- en gebruiksvoorschriften naleeft. Die zijn hier te vinden. Wij behouden ons het recht voor om zelf te beoordelen of dat inderdaad het geval is.

Mocht je aanspraak willen maken op garantie stuur ons een mail op:
info@osqcycling.nl