Wielerkleding Onderhoud

LOVE & CARE

Alle OSQcycling kledingstukken maken gebruik van hoge kwaliteit stoffen en licht gewicht garen. Het resultaat, een onderscheidend wielershirt dat zeer comfortabel draagt. De delicate stoffen dienen dan ook met de grootste zorg te worden behandeld.

Handwas
Was altijd uw kledingstuk met de hand of in een beschermende waszak die je gratis bij je aankoop erbij krijgt bij een besteding boven de € 50 euro. Een te intense was kan slijtage veroorzaken aan de weefsels .

Koud water
Gebruik altijd koud water voor het wassen . De temperatuur van het water dient 30 graden of lager te zijn. Gebruik kwalitatief hoogwaardige wasmiddelen en absoluut GEEN weekmakers of bleekmiddel . Door gebruik van heet water of het gebruik van weekmakers kunnen de kleuren verlopen en schade aan de zeem veroorzaken.

Hangend drogen
Droog de wielerkleding altijd hangend in een goed geventileerde ruimte. Luchttemperatuur mag niet meer dan 26 graden zijn. Het gebruik van droger of opslag in warme en vochtige omgevingen zal schade aan de weefselstructuur veroorzaken en de kleur doen vervagen.

Wij waarderen je mening! Klik op de ster en beoordeel deze info [ratings]