Windstopper

Windstopper

Dit betreft een artikel voor teams/bedrijven
Minimale afname: 5 stuks
Windstopper bedrukken in alle kleuren mogelijk
Eigenschappen windjack | windstopper
  • Geschikt voor Dames en Heren
  • Mouwinzet zwart afgebiesd
  • Geschikt voor MTB en RACE
  • Gegarandeerd winddicht
  • Voorzien reflecterende bies op rug
  • Handige uitsparing in rugpand

Geschikt voor in de wasmachine tot 30°
100% Made in Italy

 

 

vorige pagina

wielerjack winddicht

anti bacterial

anti-mite

man

man

woman

vrouw

breathable

ademend

 

 

 

Artikelnummer: 1009 Categorie:

Beschrijving

Windvanger | Windstopper

Windstopper voor op de racefiets of op de mtb is uitermate geschikt om te dragen bij wisselvallige dagen. Als het windjack te warm wordt, dan kan het heel klein worden opgevouwen en is makkelijk mee te nemen in de zakken van je wielershirt . Het materiaal bestaat uit extreem dun winddicht weefsel. Met het dragen van een windstopper van OSQcycling ben je verzekerd van een zeer comfortabel bewegingsvrij jack die de wind gegarandeerd buiten houdt. Het achterpand beschikt over een uitsparing, waardoor je tijdens het fietsen nog heel eenvoudig bij de zakken van je wielershirt kan.

Deze windstopper heeft een zeer ergonomische pasvorm. Bij het met gebogen rug op de fiets zitten, sluit deze windstopper perfect aan.

Fietskleding laten bedrukken

Teamkleding is essentieel voor een professionele uitstraling van je fietsploeg. OSQcycling biedt een uitgebalanceerde collectie zomer- en winterkleding die geschikt is voor zowel MTB als RACE.
Om de bedrijfskleding / teamkleding 100% custom-made te maken hebben wij een monster lookbook klaarliggen, waarin je precies kan voelen en zien, welke stof moet worden verwerkt in jouw teamkleding. Aan de hand van paskleding sets bepalen we de juiste maten om zo tot een outfit te komen waar bedrijf/ploeg nog jaren plezier van zal hebben.

1-2-3 Eenvoudig fietskleding bestellen

De teamkleding is zeer compleet verkrijgbaar. Wielershirts met korte en lange mouw, korte en lange fietsbroeken, windjacks en diverse accessoires behoren tot de mogelijkheden. Het grote voordeel van OSQ fietskleding is dat er geen concessie is gedaan op het gebied van kwaliteit. De stoffen en afwerking van de wielershirts en fietsbroeken voldoen aan de hoge eisen die wij als OSQcycling aan onze wielerkleding stellen.
Uiteraard kan ieder kledingstuk volledig naar eigen wens worden ontworpen. Desgewenst kunnen we ondersteuning bieden bij het ontwerp van de teamkleding. Met de know-how van onze design studio in Nederland en Italië komen we altijd tot het mooiste resultaat.

 

stap 1

Op locatie naar wens spreken we samen met een adviseur van OSQcycling
de mogelijkheden door.

 

Na inventarisatie volgt er binnen twee werkdagen een offerte op maat. Een
100% voorstel zonder verrassingen achteraf.

 

Er volgt een afspraak om de kleding door te passen, zodat ieder teamlid
een perfect afgestemde outfit heeft. Tot slot vindt na 6 tot 8 weken
weken de levering plaats.

Extra informatie

Maat

S, XXXL, L, M, XL, XXL

Pasvorm

Athletic fit, kies 1 maat groter dan je huidige maat

Kleur

Alle fietskleding is volledig naar eigen ontwerp en kleur te bedrukken. Alle kleuren zijn mogelijk. Om geen afwijking van kleur te krijgen, hebben wij stofstalen van de gekozen stof met corresponderende kleurnummers klaarliggen.
Hierdoor krijgen we nooit verrassingen achteraf.