Team Clothing

||Team Clothing

Teamvoordeel

wielerkleding-fietsbroeken-wielershirts-balk

Teamkleding voor RACE en MTB

Teamkleding is essentieel voor een professionele uitstraling van je fietsploeg. OSQ cycling biedt een uitgebalanceerde collectie zomer- en winterkleding die geschikt is voor zowel MTB als RACE.

Teamkleding volledig op maat afgestemd

Om de teamkleding 100% custom-made te maken hebben wij een monster lookbook klaarliggen, waarin je precies kan voelen en zien, welke stof moet worden verwerkt in jouw teamkleding. Aan de hand van paskledingsets bepalen we de juiste maten om zo tot een uitrusting te komen waar jij en je ploeg nog jaren plezier van zullen hebben. Wij belonen de ambassadeurs van OSQ graag, dus verhoging van de artikel afname betekent ook een verhoging van de korting.

Meer weten over teamkleding?

Wil je meer informatie over de fietskleding uit de webshop of de custom made teamkleding voor je ploeg? Ons team helpt je met plezier! Neem contact met ons op via: info@osqcycling.nl of bel ons via: 06-13155017 / 040-2368694

Ontwerp

Ontwerp

Zelf ontwerpen of je fietskleding laten ontwerpen? Geen punt. Samen met ons OSQcycling designteam komen we altijd tot een perfect resultaat .

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen

Teamkleding is al leverbaar vanaf 5 stuks tegen zeer scherpe prijzen. Meer afname = korting op prijzen. Alle extra’s zijn mogelijk. Informeer naar een voorstel op maat.

Snelle levertijden

Snelle levertijden

Afhankelijk van de bestelomvang en complexiteit leveren we doorgaans binnen drie weken. Bij bestelling krijg je de levertijd direct te horen, geen verrassingen dus

Geen extra kosten

Geen extra kosten

Geen ontwerpkosten mogelijk, geen leverkosten.Geen kosten achteraf. Met het akkoord gaan van de offerte weet je precies wat en wanneer de betaling te voldoen.

Vanaf 5 stuks

Vanaf 5 stuks

Teamkleding is al leverbaar vanaf 5 stuks tegen zeer scherpe prijzen. Meer afname = korting op prijzen. Eigen ontwerp of ontwerp van OSQ? Informeer naar een voorstel op maat.

Pro kwaliteit

Pro kwaliteit

Voor al onze stoffen en zemen hanteren wij de hoogste kwaliteitsnorm. Zo ben je altijd verzekerd van een kwalitatief professionele fietsbroek

1-2-3 bestellen

wielerkleding-fietsbroeken-wielershirts-balk

Wielrennen of mountainbiken is nog leuker als dit in groepsverband gebeurd. Het aanschaffen van gezamenlijke teamkleding geeft een bijzondere en verzorgde uitstraling, maar kan bovendien qua prijsstelling  ook nog een stuk voordeliger uitvallen. OSQ hanteert staffelkortingen bovenop de al zeer interessante kostprijs. De teamkleding voor fietsers is zeer compleet verkrijgbaar. Wielershirts met korte en lange mouw, korte en lange fietsbroeken, windjacks en diverse accessoires behoren tot de mogelijkheden.
Het grote voordeel van OSQ fietskleding is dat er geen concessies zijn gedaan op het gebied van kwaliteit.
De stoffen en afwerking van de wielershirts en fietsbroeken voldoen aan de hoge eisen die wij als OSQcycling aan onze wielerkleding stellen. Uiteraard kan ieder kledingstuk volledig naar eigen wens worden ontworpen. Desgewenst kunnen we ondersteuning bieden bij het ontwerp van de teamkleding.
Met een design studio in Nederland en Italië komen we altijd tot het mooiste resultaat.
Het bestellen van de kleding gaat via een 123 stappenplan zeer eenvoudig.

teamkleding aanbieding

1  Op locatie naar wens spreken we samen met een adviseur van OSQcycling de mogelijkheden door.

2  Na inventarisatie volgt er binnen twee werkdagen een offerte op maat. Een 100% voorstel zonder verrassingen achteraf.

3  Er volgt een afspraak om de kleding door te passen, zodat ieder teamlid een perfect afgestemde outfit heeft. Tot slot vindt na drie weken de levering plaats en heeft het asfalt of de bossen er weer een flitsende aanwinst bij!

teamkleding productie
Deze website maakt gebruik van cookies, energy bars, etc.. Ok