MTB Clinic by Rudi van Houts

||MTB Clinic by Rudi van Houts

Mountainbike bedrijfsuitje of groepsuitje?

MTB clinic voor  bedrijfsuitje of groepsuitje? een origineel actieve, afwisselende en avontuurlijke clinic voor de gemiddelde tot (ver)gevorderde mountainbiker met verschillende uitdagende rijtechnieken onder leiding van voormalig mountainbike professional Rudi van Houts.

Palmares Rudi van Houts

  • 12 jaar professional

  • 1e Andalucia Bike Race overall

  • 3e Cape Epic overall

  • 2x Nederlands Kampioen

  • Europees Kampioen U23

  • 3 voudig Olympiër

Biografie

Na tien jaar BMX stapte Rudi in 2000 over op het mountainbiken bij de junioren (tot 18 jaar) en de beloften (tot 23 jaar). In 2005 behaalde hij zijn grootste prestatie van zijn sportcarrière door Europees kampioen bij de beloften te worden. Sinds 2007 komt hij uit in de elite-klasse. Op de Nederlandse kampioenschappen werd hij tweede achter Bart Brentjens. Ook werd hij dat jaar derde op de Stappenbelt Rabobank MTB Trophy, achter Sven Nijs (eerste) en Bart Brentjens (tweede) en won hij de etappewedstrijd Tour VTT in Frankrijk.

Rudi kwalificeerde zich voor de Olympische Spelen in 2008 en die van Londen in 2012 door goede prestaties tijdens de diverse wereldbekerwedstrijden. Verder werd hij in 2011 opnieuw Nederlands kampioen en uitgeroepen tot beste mountainbiker 2011 (Nederland).

In 2013 werd hij samen met ploeggenoot José Antonio Hermida 4e tijdens Absa Cape Epic en won twee dag etappes. Verder behaalde hij in 2013 zijn beste wereldbeker resultaat, een 9e plaats tijdens de wereldbeker Val Di Sole in Italië.

In 2014 won hij direct de proloog tijdens Absa Cape Epic. Cape Epic wordt gezien als de zwaarste mountainbike marathon (8 dagen) van de wereld.

MTB Clinic voor groepen

 

Iedereen kan zich inschrijven voor de mtb clinics in groepsverband. Aanmelden voor dit evenement met Rudi van Houts kan als individu, samen met een stel vrienden/vriendinnen of in clubverband. De groepsclinics gaan altijd door vanaf 8 personen.

Je fietsclub, voetbalteam, tennisteam, wandelclub, je vroegere studiegenoten, skivrienden, collega’s, een vrijgezellendag ,vrijwilligersdag, jubileumviering, personeelsvereniging of met een nieuw team de teamgeest verder verbeteren? Wij maken er een sportieve topdag van!

Heb je specifieke wensen? Neem contact op met OSQcycling via ons online formulier of bel direct via 0613155017

mtb clinic
review mtbclinic

MTB Clinic voor bedrijven

 

MTB clinic + Rudi van Houts | Rudi van Houts heeft in zijn profloopbaan diverse pieken en dalen gekend . In zijn clinic/presentatie neemt Rudi je mee in de wereld van het mountainbike en geeft hij een mooi inzicht in de keiharde wereld van de topsport. Een inspirerende en motiverende peptalk, die tot een climax komt tijdens de mtb clinic. Afhankelijk van de eigen wensen laten wij het verhaal en de skills van Rudi perfect invloeien in het dagprogramma.

Bedrijfsuitje of vergaderen i.c.m. mountainbike

Ons startpunt is altijd de doelstelling van jouw bedrijf. Actief, ontspannend en culinair: wij bieden echt voor ieder wat wils. Door onze ruime ervaring weten wij de wensen om te zetten naar een impactvolle dag.

Originele vergadering

Op zoek naar een originele vergadering? Mountainbiken is bij uitstek inzetbaar als sportieve, gezonde afsluiter na een lange vergadering, als break op een cursusdag of als afsluiting van een presentatie.

Koffietafel, lunch of diner

OSQcycling is absoluut bourgondisch ingesteld, afhankelijk van het dagprogramma en van de wensen die vooraf zijn besproken, kunnen wij invulling geven aan nagenoeg alle vormen van catering. Van een heerlijke koffie met echte Limburgse vlaai tot een goed culinair diner. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Interesse gewekt? Neem contact op met OSQcycling via ons online formulier of bel direct via 0613155017

Deze website maakt gebruik van cookies, energy bars, etc.. Ok