Framebeschermer stickers

|, OSQ Newsfacts|Framebeschermer stickers

Framebeschermer stickers –  bescherming voor extra jaren fietsplezier

Framebeschermer stickers – Bescherm je fietsframe tegen opspattende steenslag,  klapperende kettingen en schurende kabeltjes. Ook met transport door middel van fietsendragers hebben de fietsen veel te verduren. Het beschermen van de kwetsbare punten op de fiets met frame stickers is hierbij de oplossing. De bescherm stickers voor fietsframe zijn van extreem hoge kwaliteit en transparant van kleur. Met de fietsbeschermer stickers van OSQcycling  heb je in lengte van jaren plezier van een krasvrij fietsframe.

Buon divertimento

framebeschermer stickers

Wat is het verschil in kwaliteit tussen het aanbod fietsstickers

Fietsstickers zijn in vele verschillende kwaliteiten verkrijgbaar op de markt. Transparante stickers kunnen door weersinvloeden snel geel van kleur worden of zelfs loslaten. De beschermstickers van OSQcycling worden uitsluitend gemaakt van 1e klasse materiaal. Hoogwaardig PVC met een voldoende dikte dat zorgt voor de ideale bescherming van je frame.

Wij hebben het meest gangbare assortiment samengesteld:

1 Fiets framebeschermer sticker  CUSTOM PACK
Dit pakket bestaat uit een sticker ter bescherming van alle voorkomende posities op het frame. De maten kunnen zelf worden bepaald.

framebeschermer sticker

2 Fiets framebeschermer sticker LOWER TUBE PACK
Dit pakket bestaat uit een sticker ter bescherming van de onderbuis van het frame en een stickerset t.b.v. beschadiging door de fietskabels.

fiets framebeschermer sticker

3 Fiets framebeschermer sticker UPPER TUBE PACK
Dit pakket bestaat uit een sticker ter bescherming van de bovenbuis en een stickerset t.b.v. beschadiging door de fietskabels.

fiets framebeschermer sticker

4 Fiets framebeschermer sticker CHAIN PACK
Dit pakket bestaat uit een sticker ter bescherming van kettingbeschadiging en een stickerset t.b.v. beschadiging door de fietskabels.

framebeschermer sticker

TIP
*Zorg voor de montage van de fiets frame beschermer altijd voor een goede vetvrije ondergrond.
*Gebruik een scherp mesje voor het uitsnijden van de stickers, indien je het custom pack aanschaft.

*Om je fietsframe extreem goed te beschermen tegen weersinvloeden en opspattende steentjes is het vanaf nu mogelijk om je fiets een GLASCOATING behandeling te laten geven. Dit is een extreem hoogwaardige vorm van lakbescherming, waarop een garantie van 5 jaar wordt afgegeven. Lees hier alles over de glascoating behandeling

Deze website maakt gebruik van cookies, energy bars, etc.. Ok