Fietskleding bedrijf | gemeente Eindhoven

Fietskleding bedrijf | gemeente Eindhoven

Wij hebben voor de gemeente Eindhoven een mooie set bedrijfskleding mogen ontwerpen en produceren. Belangrijk was dat alle huisstijl elementen van de gemeente exact moesten worden doorvertaald op het outfit. Na de vele lovende reacties over het draagcomfort, materiaal en uitstraling van de teamkleding, zijn wij trots op het mooie resultaat.

gemeente eindhoven

Fietskleding voor bedrijven en teams

Teamkleding draagt bij aan een professionele uitstraling van je bedrijf of fietsploeg. OSQcycling biedt een uitgebalanceerde collectie zomer- en winterkleding die geschikt is voor zowel MTB als RACE. Alle kleding is volledig naar eigen huisstijl te personaliseren. Wij kunnen al leveren vanaf 5 sets en hebben voor iedere kwaliteits eis een oplossing. Laat je ook verrassen door de mogelijkheden van OSQ en geeft je bedrijf/team de kwaliteit die het verdient!

fietskleding bedrijf
bedrijfskelding fiets
gemeente eindhoven
waszak fietskleding

Teamkleding fiets of bedrijfskleding fiets eenvoudig bestellen

 

Om de teamkleding te bestellen hoef je slechts 3 stappen te doorlopen.

1  Op locatie naar wens spreken we samen met een adviseur van OSQcycling de mogelijkheden door.
2 Na inventarisatie volgt er binnen twee werkdagen een offerte op maat. Een 100% voorstel zonder verrassingen achteraf.
3 Er volgt een afspraak om de kleding door te passen, zodat ieder teamlid een perfect afgestemde outfit heeft. Tot slot vindt na drie weken de levering plaats en heeft het asfalt of de bossen er weer een flitsende aanwinst bij!

Waarom fietskleding voor bedrijven kopen? … Omdat het super fraai is, omdat het onderscheidend is en omdat het een gezonde werksfeer stimuleerd.