faq
Op welke sites kom ik OSQcycling tegen
Zal OSQcycling.nl mijn persoonlijke informatie delen met derden?

Wij zullen uw naam niet te verkopen of verspreiden aan een derde partij voor reclame of promotieactiviteiten. Alle aan ons toevertrouwede persoonsgegevens zullen we alleen gebruiken voor onze eigen doeleinden en administratie. Om ons volledige privacy beleid bekijken, klik dan hier.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig op OSQcycling.nl?

Uw gegevens zijn vertrouwelijk en wordt beschermd door de industrie standaard encryptie protocol bekend als Secure Socket Layer (SSL).

Kunnen we een eigen ontwerp kleding laten maken, productie en ontwerp?

Ja, dit is mogelijk al vanaf één stuk of vele honderden. We beschikken over eigen ontwerpers die garant staan voor een mooi en modern design van uw wielerkleding. Iedere kleur en afbeelding is mogelijk in ons full colour productieproces.

Kunnen wij ook fietsen met dezelfde kleding als de pro’s?

OSQcycling streeft naar de snelste kleding ter wereld. We weten dat goede uitslagen tot stand komt aandacht voor de kleinste details te hebben, zo benaderen we elk kledingstuk en vragen ons af hoe we het sneller kunnen maken. We staan voor kwaliteit, welke wij graag beschikbaar stellen voor iedere fietser. Al onze producten die we onder het OSQcycling label aanbieden staan garant voor het beste.

Hoe kom ik in aanmerking voor sponsoring?

Er zijn twee manieren om een door OSQcycling ondersteund fietser te worden. De eerste is door middel van deelname bij de wielerploegen die we ondersteunen. Deze teams hebben hun eigen recruitment proces voor sporters en OSQcycling is niet betrokken bij dit proces.

De tweede manier is via onze regionale en lokale ambassadeurs programma, dat wordt beheerd door onze distributeurs en retailers. Dit programma loopt 100% via ons distributeurs en dealer-netwerk, met de definitieve goedkeuring van OSQcycling hoofdkwartier.

Neem contact op met je plaatselijke dealer of OSQcycling distributeur in je land met het sponsoring verzoek.

Wil OSQcycling fietsers sponsoren?

OSQcycling is trots om fietsers te ondersteunen op alle niveaus van de sport en over een breed scala aan disciplines. In overleg bepalen of en hoe eventuele sponsoring tot stand kan komen en welke bijdrage we daaraan kunnen verlenen.

Hoe kan ik een OSQcycling product ruilen of retourneren die gekocht is in een winkel?

Voor retourzendingen en garantie claims met betrekking tot artikelen niet op OSQcycling.nl gekocht, dan kun je het product terug brengen naar de winkel waar het gekocht is. Houdt u er rekening mee dat de meeste winkeliers producten terugnemen die ongedragen en ongewassen zijn niet beschadigd of defect zijn, en alleen met het aankoopbewijs.

Hoe kan ik producten ruilen of retourneren die ik heb gekocht via OSQcycling.nl

Als je niet tevreden bent met de aankoop om welke reden dan ook, kun je het product retour zenden binnen 14 dagen na levering. Let op: voor items gekocht via onze webshop (OSQcycling.nl), we accepteren alleen de terugkeer van producten die ongedragen, ongewassen en onbeschadigd zijn en daarnaast voorzien van de orginele labels.

Wat moet ik doen in het geval van een garantie?

Bij OSQcycling streven we ernaar om alle aanvragen snel en naar volledige tevredenheid te behandelen. Eerst dien je, het OSQcycling product naar de winkel te brengen of op de sturen naar de OSQcycling webshop waar deze oorspronkelijk is gekocht; de retailer zal het de aanvraag verder in overleg met OSQcycling afhandelen. Om ervoor te zorgen dat de aanvraag soepel zal worden behandeld, bewaar altijd het aankoopbewijs.

Wat valt niet onder OSQcycling garantie?

Het OSQcycling garantie programma dekt geen gebreken als gevolg van schade veroorzaakt door ongevallen, slecht onderhoud, brand- en valgaten, normale slijtage, krimp, natuurlijke vervaging van kleuren en materialen door de tijd heen. OSQcycling geeft geen garantie op aankopen die via eBay of andere consument wederverkoop sites of namaakproducten tot stand zijn gekomen.

Wat is garantiebeleid OSQcycling?

OSQcycling producten zijn gegarandeerd tegen defecten in materiaal of vakmanschap gedurende 2 jaar vanaf de datum van aankoop (1 jaar voor gekocht in de USA producten). De garantie is alleen geldig op items gekocht via een erkende OSQcycling retailer en is alleen beschikbaar voor de oorspronkelijke koper met een geldig bewijs van aankoop.

Hoe weet ik of de juiste maat van OSQcycling producten koop?

Het kiezen van de juiste maat is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat je het maximale rendement uit de kleding haalt. Middels testen en continue verfijning zorgen wij voor de beste pasvormen. Dit komt bijvoorbeeld tot uiting in de korte fietsbroeken.
De OSQcycling korte broek is stevig genoeg om door middel van een optimale compressie de beenspieren te ondersteunen zonder de bewegingen te remmen.
Voor meer informatie en een maattabel, verwijzen wij naar het maattabel op OSQcycling.nl

Is er een verschil tussen mannen en vrouwen zemen?

Er is een groot verschil tussen dames en heren zemen. Een dames zeem is iets breder dan een heren zeem – dit is te wijten aan bredere zitbotjes bij de vrouwen – en heren zemen zijn langer om meer bescherming te bieden aan de voorzijde. Binnenkort zal OSQcycling ook een damescollectie aanbieden.

Hoeveel verschillende soorten zemen zijn er in de OSQcycling lijn?

Er is slechts één type zeem in het gehele OSQcycling collectie van Bibshorts. Dit type zeem is het resultaat van doorlopende doorontwikkeling en verfijning. De zeem “model Tone” stelt je in staat om 100% te genieten van absolute comfort.

Van welke technologieën maakt OSQcycling gebruik?

We maken gebruik van de meest geavanceerde stoftechnologieën die beschikbaar zijn. Bezoek onze stof technologie pagina voor meer informatie.

Hoe kan ik zorg dragen voor mijn OSQcycling kleding?

Technische fietskleding moet correct worden verzorgd, anders zal de levensduur en de betrouwbaarheid van de producten afnemen. We hebben daarom enkele behandel tips om ervoor te zorgen dat de kleding in optimale conditie blijft en u er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Kun je mij een aantal promotionele merchandise te sturen?

We sturen geen stickers, posters of andere promotionele goederen per post. Wij concentreren ons op het leveren en ontwerpen van goede fietskleding.

Kan ik de fabriek in Italië te bezoeken?

Het spijt ons, maar we hebben geen showroom of winkel op locatie die publiekelijk toegankelijk is.

Contact OSQcycling

Neem contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebben. Onze klantenservice is beschikbaar om je te voorzien van de hulp die nodig is.

Customerservice:
Ma-Vr 10.00 – 18.00 uur
003140-2368694
00316-13155017
info@osqcycling.nl

Deze website maakt gebruik van cookies, energy bars, etc.. Ok