Laden Evenementen

MTBclinic Rudi van Houts

09.00 – 09.30………….Ontvangst en startklaar maken
09.30 – 10.00………….Welkom en uitleg programma
10.00 – 12.00………….Ochtend mtbclinic, waaronder;

Klimmen en  afdalen – In deze mtbclinic besteden we veel aandacht aan balans, coördinatie en controle, essentieel bij klimmen en dalen over technische ondergronden.
Obstakels – De bunny hop, oftewel het behendig springen over een obstakel, komt goed aan bod in het ochtend programma. Deze basistechniek heb je doorgaans veel nodig in de praktijk en zullen wij uitgebreid behandelen.  Bij elke techniek geven we uitgebreide voorbeelden en persoonlijke aanwijzingen over actieve basishouding en gewichtsverdeling, over hoe en wanneer te remmen, over het omhoog halen van voor- en achterwiel etc..
Bochten – Bij draaien en keren van je mountainbike in een andere richting is alleen sturen niet voldoende, je moet ook je gewicht en  je lichaam verplaatsen. Anders kan je mountainbike uit de bocht driften.

12.00 – 13.00………….Geheel verzorgde Lunch
13.00 – 16.00………….Middag mtbclinic

Route van circa 25 km – In het middag programma laten we diverse single track, verborgen trails, mooie afdalingen en pittige klimmen zien, waarbij al je nieuw aangeleerde bike-skills goed van past komen. Ook hier staat Rudi en zijn team weer volledig voor je klaar om je te voorzien van de nodige tips & tricks tijdens deze rit.

16.00 – 16.30………….Afsluiting en vertrek

Bij aankomst is er voldoende tijd en gelegenheid om je op te frissen. Douche en kleedruimte zijn beschikbaar en er is een afspuitplaats voor je mountainbike aanwezig.

 

mtbclinic

 

 

 

Programma is inclusief:

Gehele dag onder begeleiding Rudi van Houts
inclusief 1 of 2 ervaren assistent begeleider(s)
Ontvangst met koffie en Limburgse vlaai
Complete verzorgde lunch op locatie
Douche en kleedruimte aanwezig
OSQcycling goodie bag

Tickets

12 beschikbaar
20 oktober OSQclinic / Rudi van Houts 95.00Nu tijdelijk 10% extra korting. Vul de kortingscode in bij het afrekenen