Laden Evenementen

Glascoating voor fiets

Verschil tussen glascoating en nanocoating

Om je racefiets of mountainbike optimaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf (opspattende steentjes, pekel, zout, U.V, vuil, etc.) kan je, je fiets behandelen met een lak coating. Grofweg zijn er drie behandelmethodes.

– Waxcoating *
– Nanocoating ***
– en een Glascoating *****

In volgorde van intensiteit geven alle drie de behandelingen een vorm van bescherming.  De eerste twee varianten worden zelfs aangeboden op de markt als DHZ spuitbussen. Ten opzichte van de wax- of nano coating geeft de glascoating verreweg het beste resultaat, waardoor een zeer langdurige bescherming van de lak ontstaat. Een dubbele laag glascoating levert nog meer voordeel.

Waarom een glascoating via OSQcycling

Een glascoating voor fiets behandeling via OSQcycling staat voor kwaliteit. Er wordt altijd een dubbele laag glascoating professioneel aangebracht en er wordt gewerkt met de beste grondstoffen (coating hardheid 9H). Uiteraard wordt de coating aangebracht door een hiervoor gespecialiseerd bedrijf, welke al jaren actief is in de automotive industrie.

Hoe regel ik een glascoating voor de racefiets of mountainbike

De racefiets of mountainbike dient bij het brengen voor de behandeling uiteraard zeer schoon en vooral vetvrij te zijn. Maak hiervoor het frame niet alleen met water schoon, maar gebruik een vet oplossend middel. Wij van OSQcycling streven ernaar alle fietsers een zo goed mogelijke fietsomgeving te bieden om zo het maximale plezier uit je sport te halen. Wij kunnen jou op de glasbehandeling een korting aanbieden van maar liefst 35 %. Typ bij de bestelling de kortingscode in, betaal en de voucher zal na akkoord betaling in je mailbox verschijnen. Deze aanbieding is alleen geldig in 2018 en we hebben in totaal slechts 50 behandelingen te vergeven, dus op=op

kortingsbon glascode

Wij wensen je vele schone kilometers.

 

Buon Divertimento

Tickets

30 beschikbaar
Glascoating fiets 150.00Met de kortingsbon van OSQcycling krijg je maar liefst -35% korting op deze aankoop. Voer de code in bij het afrekenen

Vul alstublieft alle verplichte velden in